آخرین اخبار

کشت قراردادی زمینه‌ساز توسعه

وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که «کشاورزی قراردادی» باید پیوست عدالت داشته باشد، گفت: پیوست عدالت می‌تواند به اقتصاد کشاورزی و صنایع تبدیلی و‌ تولیدکنندکان کمک کند.

کشاورزپلاس

 

به گزارش کشاورزپلاس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری شامگاه چهارشنبه -۲۴ اردیبهشت- در جریان بازدید از مجتمع کشت و صنعت دشت سبز غرب در جمع مدیران این مجموعه گفت: یکی از مصادیق توجه به علم و فن روز دنیا «کشاورزی قراردادی» است که کشت و صنعت دشت سبز در این زمینه پیشتاز است. این مجموعه یک واحد تولیدی پیش‌رو در کشور است که کشاورزی پژوهشی و علمی را دنبال و تبلیغ می‌کند.

 

وی اظهار داشت: واحد پیشرو و پیشران می‌تواند اقتصاد خود را به حرکت در بیاورد و هم به تولید و اقتصاد کشور کمک کند.

 

نوری با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر داشتن پیوست عدالت در همه فعالیت‌ها، خاطرنشان کرد: یکی از نمادهای عینی عدالت این است که کشاورز کرمانشاهی می‌تواند با خاطری آسوده و با تامین بخشی از هزینه‌های خود به کشاورزی بپردازد و اطمینان داشته باشد که محصول خود را هم به قیمت مناسب ‌و مورد رضایت خواهد فروخت.

 

وی با بیان این که «پیوست عدالت» در کارهای کشاورزی و صنایع تبدیلی می‌تواند به اقتصاد کشاورزان منطقه کمک کند، تصریح کرد: پیوست عدالت نه تنها به خرید محصول بلکه در مراحل پیشین زنجیره یعنی در تهیه بذر و نشا و بخشی از سرمایه اولیه و هزینه‌های تولید به آنها کمک می‌کند.

 

وزیر جهاد کشاورزی افزود: تجربیات و شیوه مدیریت آقای عبدالله (مدیرعامل مجتمع) در سراسر کشور تکرار شود تا به نقطه توسعه پایدار بخش کشاورزی دست پیدا کنیم.

 

کشاورزی قراردادی زمینه‌ساز توسعه و گسترش کشاورزی است

 

نوری با اشاره به اهمیت کشت قراردادی گفت: کشاورزی قراردادی چاره کار و راه حل چالش‌های این بخش است و زمینه‌ساز توسعه و گسترش کشاورزی است؛ برای توسعه کشاورزی باید امنیت و اقتصاد کشاورزی و بازار قابل اتکا و تضمین شود، مدیریت ریسک صورت گیرد و ریسک به حداقل برسد.

 

وی بر ضرورت رویکرد علمی، آینده‌نگر و بهره‌ور به بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: رویکرد بهره‌ور به مسأله کمبود آب و حفظ محیط زیست، توجه ما را به اینکه چه چیزی را برای آیندگان به جای میگذاریم، بیشتر خواهد کرد.

 

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: طبیعت و موهبت‌های الهی از آب و خاک گرفته تا هوا در دست ما امانت است و باید به پایداری و جلوگیری از فرسایش خاک و تقویت آن درست اندیشیده و برنامه‌ریزی ‌کنیم.

 

وی امنیت غذایی را مهم‌ترین مقوله جوامع بشری دانست و اضافه کرد: افزایش بهره‌وری جزو تکالیف ذاتی و قانونی دولت است و باید تحقق یابد که از یک سو می‌تواند در آینده برای توسعه پایدار کشاورزی الگو شود و‌ از سوی دیگر امنیت غذایی را تامین کند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربازدیدترین ها