r4k010992_rrd-2b16473236094de09957129406ee3783_2_11zon

به گزارش اتاق خبر کشاورزپلاس، شرکت «جان دیر»، یکی از پیشگامان صنعت ماشین‌آلات کشاورزی در جهان، حدود یک سال هست که  سری جدیدی از کمباین‌های خود با عنوان S7 را معرفی کرده است. این سری با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، هدف‌گذاری خود را بر افزایش بهره‌وری برداشت، کاهش مصرف سوخت، ارتقای تجربه اپراتور و آمادگی برای کشاورزی خودران در آینده گذاشته است.

4 مدل این سری جدید شامل S7 600، 700، 800 و 900 است که توان آن‌ها از ۳۳۳ تا ۵۴۳ اسب بخار متغیر است. مدل‌های بالاتر این سری از موتور قدرتمند JD14 با ظرفیت ۱۳.۶ لیتر استفاده می‌کنند. بر اساس اعلام جان دیر، این موتورها تا ۱۰ درصد کاهش مصرف سوخت نسبت به سری قبلی (S700) دارند.

اتوماسیون پیش‌بین؛ تصمیم‌گیری قبل از ورود به مزرعه

یکی از برجسته‌ترین فناوری‌های سری S7، سیستم اتوماسیون پیش‌بینی سرعت حرکت (Predictive Ground Speed Automation) است. این سیستم با کمک دوربین‌های استریو و تحلیل شرایط پیش‌روی کمباین در مزرعه، سرعت حرکت را به‌طور هوشمند تنظیم می‌کند؛ مشابه کروز کنترل تطبیقی در خودروهای مدرن.

همچنین، فناوری اتوماسیون تنظیمات برداشت به کمباین امکان می‌دهد بدون دخالت مستقیم اپراتور، پارامترهایی مانند فاصله کوبنده، سرعت فن، اندازه غربال‌ها و سرعت روتور را براساس اهداف تعریف‌شده (مانند کاهش دانه شکسته یا مواد زائد) به‌طور مداوم تنظیم و اصلاح کند.

کابینی با امکانات رفاهی و کنترلی بالا

کابین کمباین S7 نیز با طراحی مدرن و بهره‌گیری از نمایشگر بزرگ G5 Plus، گیرنده یکپارچه StarFire 7500 با قابلیت SF RTK، صندلی چرخشی، تهویه گرم‌کننده پا، سیستم صوتی با پشتیبانی از Apple CarPlay و Android Auto، گامی دیگر در جهت راحتی و تمرکز بیشتر اپراتور برداشته است.
 

r4k010669_rrd-4f633f85cb0749a5af4e2acafa83a2ad_1_11zon

 

ظرفیت بیشتر، بهره‌وری بالاتر

در مدل‌های S7 800 و 900، ظرفیت مخزن غله تا ۴۰۰ بوشل افزایش یافته است و نرخ تخلیه نیز در اکثر مدل‌ها به ۴.۲ بوشل در ثانیه می‌رسد. همچنین، طراحی جدید تیغه‌های خردکن باعث کاهش مصرف انرژی و بهینه‌سازی عملکرد دستگاه شده است.

آمادگی برای آینده کشاورزی خودران

طراحی سری S7 با ساختار الکترونیکی پیشرفته، زیرساخت لازم برای اجرای سیستم‌های تمام‌خودران در آینده را فراهم کرده است. این ویژگی می‌تواند در سال‌های آینده به‌ویژه در مزرعه‌های بزرگ مکانیزه در ایران و سایر کشورها مورد توجه قرار گیرد.
 

zz_11zon

 

 اما  چرا این خبر برای کشاورزان و صنعتگران ایرانی مهم است؟ 

  • آشنایی با روند جهانی اتوماسیون برداشت

  • الگوبرداری از فناوری‌های پیشرفته برای به‌روزرسانی تجهیزات داخلی

  • فرصت واردات یا بومی‌سازی فناوری‌هایی مانند پیش‌بینی سرعت، تنظیمات خودکار و سامانه‌های دقیق هدایت GPS

  • افزایش آگاهی از استانداردهای مصرف سوخت، ظرفیت برداشت و تجربه اپراتور

معرفی کمباین‌های سری S7 گواهی است بر حرکت سریع صنعت کشاورزی جهان به‌سمت دیجیتالی‌سازی، کاهش دخالت انسانی و افزایش بازدهی عملیاتی؛ مسیری که کشاورزی ایران نیز ناگزیر به پیمودن آن است.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربازدیدترین ها