مشاور وزیر جهاد کشاورزی:

سازمان تات، الگوی برتر در معرفی دستاوردهای کشاورزی است

مشاور وزیر و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، سازمان تات را به عنوان الگویی برجسته در معرفی دستاوردهای مراکز تابعه معرفی کرد.

حسینی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، سیدسجاد حسینی در دیدار با معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، ضمن تقدیر از عملکرد روابط عمومی سازمان تات، بر اهمیت شفافیت، شایسته‌سالاری در انتصابات، حمایت مدیران از روابط عمومی و مشارکت اعضای هیات‌علمی در اطلاع‌رسانی تاکید کرد.

وی با اشاره به تغییر رویکرد رسانه‌ای وزارت جهاد کشاورزی، بر پرهیز از جبهه‌گیری و انتشار اخبار از تمامی مناطق کشور تأکید کرد و این امر را موجب ایجاد انگیزه در همکاران و افزایش اعتماد عمومی دانست.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، موفقیت روابط عمومی سازمان تات را ناشی از حمایت و اعتقاد مدیران بالادستی به اهمیت رسانه و اطلاع‌رسانی عنوان کرد و خواستار مشارکت بیشتر اعضای هیات‌علمی این سازمان در معرفی تحقیقات کاربردی به رسانه‌ها شد.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی همچنین از همکاری برای انتشار فصلنامه تخصصی کشاورزی با هدف معرفی دستاوردهای کشاورزی ایران به بازرگانان داخلی و خارجی خبر داد و خواستار همکاری سازمان تات در این زمینه شد.

وی از برگزاری همایش بزرگ مدیران روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان‌های تابعه با حضور ۶۰۰ نفر به عنوان یکی از دستاوردهای رسانه‌ای اخیر یاد کرد و افزود: شبکه‌سازی میان ۹۸۰ مدیر، رابط و مسئول روابط عمومی در کشور در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.

حسینی با اشاره به گستردگی مخاطبان وزارت جهاد کشاورزی، از جمله ۹۰ میلیون مصرف‌کننده و ۵.۵ میلیون کشاورز، بر لزوم تولید محتوا و برنامه‌ریزی متناسب با هر گروه تاکید کرد.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی از اجرای طرح آموزش خبرنگاری برای فرزندان کارکنان وزارتخانه در خبرگزاری ایانا خبر داد و هدف از این برنامه را بهره‌گیری از ظرفیت‌های درونی وزارتخانه و تربیت نیروهای متخصص رسانه‌ای عنوان کرد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربازدیدترین ها