رئیس سازمان دامپزشکی کشور تشریح کرد:
تلاش شبانهروزی دامپزشکی برای حفظ سفره مردم در روزهای بحرانی
معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، با اشاره به فعالیتهای این سازمان در شرایط بحرانی اخیر، از حفظ امنیت غذایی و تامین فرآوردههای خام دامی در طول ۱۲ روز گذشته خبر داد
به گزارش سازمان دامپزشکی کشور، «علیرضا رفیعیپور» با تشریح اقدامات این سازمان در شرایط بحرانی ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران، گفت: سازمان دامپزشکی با اجرای فعالیتهای بهداشتی، نظارتی، رصد و پایش، در چارچوب وظایف قانونی خود و با محوریت پدافند غیرعامل، توانست امنیت غذایی کشور را در این شرایط حفظ کند.
وی با اشاره به برگزاری یک مانور دورمیزی پدافند غیرعامل در حوزه تامین مواد غذایی سالم، درست پیش از آغاز بحران، افزود: پس از این حادثه، اکیپهای واکنش سریع در ستاد مرکزی و تمامی استانها تشکیل و اقدامات ضروری با رعایت پروتکلهای نهادهای امنیتی به سراسر کشور ابلاغ شد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور، تأمین و تضمین بهداشت و سلامت مواد غذایی را وظیفه ذاتی این سازمان دانست و تصریح کرد: در این شرایط بحرانی، سازمان دامپزشکی با تشدید نظارتهای بهداشتی شبانهروزی، افزایش تولید، جلوگیری از احتکار و تسریع در صدور مجوزها، تأمین مواد غذایی را به صورت روزانه در اولویت قرار داد.
به گفته رفیعیپور، تامین نهادههای حوزه دامپزشکی و خوراک دام، طیور و آبزیان نیز از دیگر اقدامات مهم این سازمان در این دوره بوده است.
وی افزود: سازمان دامپزشکی با همکاری بخشهای بازرگانی و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، فعالیتهای خود را به شکل فشرده و تشدیدی از طریق طرحهای نظارتی و بازرسی دقیق اجرا کرد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به دستور وزیر جهاد کشاورزی برای جلوگیری از اختلال در معیشت مردم، گفت: سازمان دامپزشکی با بهکارگیری نیروها در سراسر کشور و ستاد مرکزی، از طریق اتوماسیون و سامانههای دانشبنیان، پاسخگوی ذینفعان بود و هیچ مشکلی در حوزههای گوشت، تخممرغ، عسل، آبزیان و گوشت قرمز ایجاد نشد.
وی همچنین از ابلاغ به استانهای مرزی برای استفاده از مرزها و مسیرهای جایگزین جهت تامین داروها، واکسنها و نهادههای دامپزشکی خبر داد و افزود: نظارت و رصد ۲۴ ساعته بر تمام فعالیتهای مرزی، قرنطینهها و مبادی ورودی برای پیشگیری از تهدیدات زیستی انجام و فرآیند ترخیص نهادهها از بنادر تسهیل شد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به مشارکت بخش خصوصی، گفت: ارتباط مستمر با اتحادیهها، تشکلها، انجمنها، زنجیرههای تولیدی و نهادهای دولتی با هدف تسهیل مشارکت بخش خصوصی در افزایش ذخایر استراتژیک دامپزشکی برقرار شد.
رفیعیپور با تأکید بر لزوم درس گرفتن از تجربیات بحران اخیر، خاطرنشان کرد: همدلی و همراهی در دوران هجمههای جنگی ثابت کرد دشمنان قصد آسیب به معیشت مردم را دارند و این موضوع مسئولیت ما را برای خدمترسانی بیوقفه دوچندان میکند.
ویاز تلاش تولیدکنندگان در اوج هجمههای جنگی و تداوم تولید آنها قدردانی کرد و افزود: تلاش این عزیزان باعث شد صنایع دامداری، آبزیپروری و طیور هیچگاه با کمبود نهادههای خوراکی مواجه نشوند که این موفقیتی بزرگ برای وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کشور است.
دیدگاه تان را بنویسید