آخرین اخبار

وزارت جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی پای کار است

وزیر جهادکشاورزی در سفر به بستان‌آباد با خانواده‌های شهدای حمله اخیر رژیم صهیونیستی دیدار و ضمن ابلاغ مراتب تسلیت رئیس‌جمهور، بر تعهد وزارت جهاد کشاورزی به تامین امنیت غذایی کشور در شرایط بحرانی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری در دیدار با خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران در شهرستان بستان‌آباد، ضمن عرض تسلیت و ابلاغ مراتب همدردی ریاست جمهوری، از صبر و استقامت خانواده‌های شهدا تجلیل کرد.

 

وی در این دیدار با اشاره به اهمیت امنیت غذایی در شرایط بحرانی، اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی در این برهه مسئولیت سنگینی را بر عهده داشت. در همان ساعات اولیه، ستاد مدیریت بحران در وزارتخانه تشکیل و کالاهای مورد نیاز در اختیار استان‌ها قرار گرفت.

 

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان ساخت: با توجه به جابجایی جمعیتی و مسافرت‌ها، کالاها به صورت متناسب در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گرفت و خوشبختانه بازار به خوبی تنظیم و مدیریت شد و مشکل خاصی در آن ایام وجود نداشت.

 

وی با اشاره به ذخایر کالاهای اساسی کشور، تصریح کرد: با وجود این شرایط، استان‌ها تا امروز حدود ۳۰ درصد از کالاهای تخصیص یافته را مصرف کرده‌اند و باقیمانده در اختیارشان است. با وجود مصارف انجام شده، هنوز به ذخایر راهبردی کالاهای اساسی وارد نشده‌ایم و به اندازه کافی کالا در کشور موجود است.

 

نوری در پایان ضمن تسلیت ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به مردم استان آذربایجان شرقی و شهرستان بستان‌آباد، از همراهی و همدلی مردم در گذر از شرایط اخیر قدردانی کرد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربازدیدترین ها