بحران بازار و رکورد تولید، پیش روی کشاورزان آمریکایی

رهبران صنفی: کشاورزان ترجیح می‌دهند درآمد خود را از بازار آزاد و تجارت عادلانه کسب کنند، نه از طریق کمک‌های مقطعی

در آستانه برداشت پاییزی، کشاورزان ایالات متحده با مازاد تولید بی‌سابقه، کاهش شدید قیمت‌ها و نبود خریدار چینی برای محصول سویا دست‌وپنجه نرم می‌کنند؛ وضعیتی که رهبران صنفی آن را تهدیدی جدی برای بقا و تداوم فعالیت مزارع می‌دانند.

52491278470_c206e4f121_o-3aca74f8cb014fdea72b9e4ba1003435_11zon

به گزارش  کشاورزپلاس ،  Agri-Pulse Newsmakers از نمایشگاه Farm Progress Show در ایلینوی گزارش داد، چین که بزرگ‌ترین مشتری سویا از آمریکا محسوب می‌شود، تاکنون هیچ خریدی از محصول جدید انجام نداده است. کیلب رگلند، رئیس انجمن تولیدکنندگان سویا، هشدار داد: «درحالی‌که سالانه حدود یک‌سوم فروش سویا به چین انجام می‌شد، امسال حتی یک بوشل هم قرارداد نشده و این یعنی بحران واقعی.» به گفته او، هزینه‌های تولید افزایش یافته و قیمت سویا نسبت به 3 سال گذشته نصف شده است.

همزمان، جد باور، معاون انجمن تولیدکنندگان ذرت، از رکورد تولید ذرت خبر داد اما تأکید کرد قیمت‌ها تحت فشار عرضه سقوط خواهد کرد. او راهکار اصلی را توسعه صادرات و گسترش استفاده داخلی از طریق E15 (بنزین با ۱۵ درصد اتانول) دانست که می‌تواند میلیاردها بوشل ذرت را جذب بازار کند.

استیون نیکلسون، کارشناس Rabobank، شرایط جهانی را نیز به زیان کشاورزان آمریکایی توصیف کرد: «امسال عرضه جهانی غلات و دانه‌های روغنی در اوج قرار دارد. چین خریدهایش را از برزیل افزایش داده و بعید است توافقی مشابه فاز یک تکرار شود

در سطح سیاسی، استفان وادن، معاون وزیر کشاورزی آمریکا، از احتمال ارائه بسته‌های حمایتی موقت برای عبور کشاورزان از بحران تا سال ۲۰۲۶ خبر داد. با این حال، رهبران صنفی تأکید می‌کنند کشاورزان ترجیح می‌دهند درآمد خود را از بازار آزاد و تجارت عادلانه کسب کنند، نه از طریق کمک‌های مقطعی.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربازدیدترین ها